از هفته بیستم لیگ دسته دوم (آزادگان) دو تیم سپیدرود رشت و آوالان کامیاران در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی در پایان با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

اختصاصی پایگاه خبری لشت نشا خبر، از هفته بیستم لیگ دسته دوم (آزادگان) دو تیم سپیدرود رشت و آوالان کامیاران در ورزشگاه سردار جنگل رشت به مصاف یکدیگر رفتند که این بازی در پایان با تساوی یک بر یک به پایان رسید.

مصطفی زینعلی، صادق صادقی، مهیار نوری، معین تقوی، آرین نصیری نژاد، سهیل ربیع زاده، سیدعلی یحیی‌زاده(محمد طالبی)، اویس کردجهان(محمد غلامی)، میثم میرپسندیده(علی بیجاری)، پویانزهتی، رضا عاشوری(امیرحسین صالحی) در این بازی برای سپیدرود به میدان رفتند.

در این بازی ابتدا میثم باشوکی در دقیقه ۱۷ بازی برای آوالان کامیاران گلزنی کرد اما در دقیقه ۵۵ بازی حرکت عالی میثم پسندیده و همکاری او با یحیی‌زاده در نهایت با پاس عمقی به پویا نزهتی، بازیکن لشت نشایی سپیدرود، منجر به گل تساوی این تیم شد.