سرهنگ محمود حافظی، فرمانده انتظامی شهرستان رشت از دستگیری یک سارق در بخش لشت‌ نشا و اعتراف این فرد به ۵ فقره سرقت خبر داد.

به گزارش لشت نشا خبر، فرمانده انتظامی شهرستان رشت از دستگیری یک سارق در بخش لشت‌ نشا و اعتراف این فرد به ۵ فقره سرقت خبر داد.

سرهنگ محمود حافظی با تاکید بر اینکه مقابله با سرقت و ناهنجاری اجتماعی عزم همگانی را می‌طلبد، اظهار داشت: توجه به هشدارها و توصیه‌های انتظامی و رعایت نکات حفاظتی توسط مردم از بروز بسیاری از سرقت‌ها جلوگیری می‌کند.

وی در ادامه گفت: در پی وقوع چند فقره سرقت مختلف طی هفته‌های اخیر و ارجاع پرونده‌ها به مرجع انتظامی، شناسایی و دستگیری سارق یا سارقان به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان رشت با بیان اینکه ماموران انتظامی بخش لشت‌ نشا با انجام اقدامات فنی و بررسی صحنه‌های وقوع جرم، رد سارق این پرونده‌ها را به دست آوردند، افزود: سارق مورد نظر حین سرقت از یک انبار دستگیر شد.

این مقام انتظامی از اعتراف سارق به ۵ فقره سرقت از اماکن خصوصی و معابر در تحقیقات پلیس خبر داد و بیان داشت: سارق ۳۷ ساله با تکمیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفت.

سرهنگ حافظی در پایان با تاکید بر اینکه مبارزه با سرقت یکی از اولویت‌های اصلی مجموعه انتظامی در راستای تامین و ارتقاء امنیت پایدار در جامعه است، خاطرنشان کرد: پلیس برای پیشگیری از بروز جرایم به ویژه سرقت از هیچ تلاشی دریغ نمی‌کند و لازم است مردم نیز با رعایت هشدارهای انتظامی زمینه‌های بروز سرقت را از سارقان سلب کنند.