واژگونی خودروی سواری پیکان در جاده لیچا از توابع لشت‌نشا منجر به مصدومیت جزئی و سرپایی دو سرنشین گردید.

به گزارش پایگاه خبری لشت‌نشا خبر، حدود ساعت ۱۵ روز یکشنبه ۱۸ آبان، واژگونی خودروی سواری پیکان در جاده لیچا از توابع لشت‌نشا منجر به مصدومیت جزئی و سرپایی دو سرنشین گردید.

مسئول واحد آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری لشت‌نشا با اعلام این خبر، اظهار کرد: بنا به اظهارات راننده، خودرو پس از سر خوردن بر اثر بارش باران و لغزندگی جاده، از کنترل خارج شد و در پی انحراف از مسیر به نهر آب کنار جاده سقوط می‌کند.

بهمن سلیم‌زاده افزود: واحد آتش‌نشانی لشت‌نشا پس از کسب اطلاع از این حادثه، بلافاصله، به همراه سایر نیروهای امدادی-عملیاتی از قبیل اورژانس و نیروهای کلانتری در محل بروز حادثه حاضر شدند و به یاری مصدومان شتافتند.

وی در پایان گفت: خوشبختانه مصدومان به لحاظ جسمی آسیب جدی ندیدند و به مصدومیت جزئی آنها از سوی نیروهای امدادی به صورت سرپایی رسیدگی شد.