رضا حسینی متولد دهه ۶۰ با اصالت لشت نشایی است که پیش‌بینی می‌شود معادلات انتخاباتی در رشت و لشت نشا با توجه به سابقه وی در فعالیت‌های انتخاباتی تغییر پیدا کند.

به گزارش لشت نشا خبر، رضا حسینی زهنده، جوان لشت نشاییِ عضو جمعیت گفتمان گام دوم انقلاب اسلامی کشور که سالیان متمادی فعال سیاسی و اجتماعی می‌باشد با توجه به دعوت گروه‌های مختلف شهرستان‌های رشت و خمام، گروه‌های مختلف بخش‌‌های لشت نشا، خشکبیجار، کوچصفهان، سنگر و جمع عظیمی از جوانان‌پور شور و انقلابی، با تغییر حوزه انتخابیه خود از تهران به رشت و خمام وارد کارزار رقابتی از این حوزه انتخابیه شد.

وی با حضور در فرمانداری تهران در خواست انتقال خود به حوزه انتخابیه رشت و خمام را ثبت کرد.

رضا حسینی متولد دهه ۶۰ با اصالت لشت نشایی است که پیش‌بینی می‌شود معادلات انتخاباتی در رشت و لشت نشا با توجه به سابقه وی در فعالیت‌های انتخاباتی تغییر پیدا کند.

عضو هیئت مدیره نظام رایانه‌ای استان گیلان، کارشناس ارشد هوش مصنوعی و رباتیک و دانشجوی دکتری تکنولوژی و نوآوری و خالق اساسنامه بنیاد مشاهیر و مفاخر گیلان و همچنین طراح بزرگترین پروژه ملی گردشگری در کشور و فعالیت در عرصه‌های تحقیق و توسعه در زمینه‌های صنعتی و کشاورزی از جمله سوابق رضا حسینی زهنده است.