فاضلی خاطرنشان کرد: بخش لشت نشا با دارا بودن محصولات شاخصی نظیر برنج و بادام زمینی و هندوانه، دارای تنوع خوبی در زمینه تولید محصولات کشاورزی است.

به گزارش لشت نشا خبر، هادی فاضلی، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان رشت با اشاره به ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان رشت، افزود، شهرستان رشت با دارا بودن بیش از ۵۲ هزار هکتار اراضی شالیزاری و همچنین بیش از ۵۰۰ هکتار از باغات کشت بادام زمینی در بخش‌های لشت نشا و خشکبیجار، دارای فرصت‌های مناسبی در خصوص سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی است.

فاضلی همچنین خاطرنشان کرد، بخش لشت نشا با دارا بودن محصولات شاخصی نظیر برنج و بادام زمینی و هندوانه، دارای تنوع خوبی در زمینه تولید محصولات کشاورزی است.

وی همچنین با اشاره به برگزاری دومین جشنواره بادام زمینی و برنج در بخش لشت نشا، تاکید کرد که، برندسازی محصول برنج و بادام در این شهرستان نیازمند توجه ویژه‌ای می‌باشد.

دومین جشنواره بادام زمینی و برنج در تاریخ چهارشنبه ۲۱ آبان ماه در روستای لیچاه بخش لشت نشا برگزار می‌گردد.