به گزارش لشت نشا خبر، سرهنگ عیسی روشن قلب، فرمانده انتظامی شهرستان رشت با اشاره به کسب اخباری مبنی بر فروش مواد محترقه غیرمجاز در سطح این شهرستان، اظهار داشت: پلیس با تمام توان و جدیت با افراد متخلف در این رابطه برخورد قاطع میکند.
وی در ادامه گفت: مأموران انتظامی کلانتری ۱۷ و بخش لشت نشا این فرماندهی طی دو مأموریت مجزا و پس از رصد اصلاعاتی دقیق، در بازرسی از متهمان، تعداد ده هزار و پانصد و بیست عدد مواد محترقه غیر مجاز و پرخطر کشف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان رشت از دستگیری دو نفر از عاملان توزیع و فروش مواد محترقه غیر مجاز خبر داد و افزود: متهمان ۲۲ و ۳۸ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شد.
این مقام انتظامی در پایان از شهروندان به ویژه والدین خواست با توجه به در پیش بودن چهارشنبه آخر سال نسبت به کنترل فرزندان جوان و نوجوان خود همت بیشتری داشته و در صورت مشاهده هرگونه فعالیت غیرمجاز در این خصوص، سریعاً مراتب را از طریق سامانه ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.









Thursday, 21 May , 2026