رئیس پلیس آگاهی گیلان از دستگیری سارق حرفه‌ای منزل و کشف طلاجات از یک منزل مسکونی به ارزش ۲ میلیارد تومان در شهرستان رشت خبر داد.

به گزارش لشت نشا خبر، سرهنگ «علیرضا حدادی» با اشاره به ارجاع پرونده سرقت از منزل به پلیس آگاهی، گفت: بلافاصله رسیدگی به موضوع با اخذ اظهارات شاکی در دستور کار پلیس قرار گرفت.

رئیس پلیس آگاهی استان گیلان افزود: کارآگاهان دایره مبارزه با سرقت پس از بررسی‌های علمی و تخصصی و جمع‌آوری آثار به جا مانده در صحنه جرم، هویت سارق تحت تعقیب این پرونده را شناسایی کردند.

این مقام انتظامی با اعلام اینکه بلافاصله برنامه‌ریزی لازم برای دستگیری سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار صورت گرفت، بیان داشت: با هماهنگی قضایی این فرد در بخش لشت نشا شهرستان رشت دستگیر شد.

سرهنگ حدادی از اعتراف سارق به ارتکاب یک فقره سرقت طلاجات منزل مسکونی به ارزش تقریبی ۲ میلیارد تومان و دستگیری یک مالخر در این رابطه خبر داد و خاطرنشان کرد: سارق ۳۰ ساله و مالخر ۴۳ ساله با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی در اختیار مرجع قضایی قرار گرفتند.